maanantai 24. tammikuuta 2011

Kardiologi

Tulin juuri kardiologin juttusilta. Eipä siellä sen viisaammaksi tullut. Yleisoireeni eivät ole sydänperäisiä. Olen siis edelleen ruudussa nolla. Perjantaina menen kuitenkin vielä sydämen ultraäänitutkimukseen, niin tulee suljettua pois ne mahdottomatkin vaihtoehdot. Lääkärin mukaan siis tilanne on se että sydämessä ei ole vikaa 99,9% varmuudella. Ultraäänen jälkeen tästä ollaan 110%:n varmoja.

Kai sitä täytyy pitää hyvänä asiana että pumppulaite on reilassa, mutta ei se tätä vointia toisaalta parannakaan. Taasen siis varailtava puhelinaikaa työterveyslääkärille ja kyseltävä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Pelkään hiukan että sieltä ehdotellaan lähetettä julkiselle puolelle jatkotutkimuksiin ja julkinen puoli toteaa että jatkotutkimuksia ei tarvita. Saapas nähdä.

Muutoin tänään on ollut taas ns. huono päivä. Ei oikein töissä tahtonut saada kiinni asioista. Palaverissa istuessa lähinnä piti keskittyä siihen ettei säntää huoneesta ulos keräilemään ajatuksia. 

Osittain tämä toivottavasti johtuu eräästä vanhasta vaivasta eli tukossa olevista korvista. Ne saan huomenna avattua, joten alkaa taas kuulemaankin jotain. Olen ennemminkin tässä samassa tilanteessa huomannut että tukkoiset korvat aiheuttavat kuulon huononeman lisäksi muutenkin pöljän olon. Mutta ei se kokonaisuudessaan tätä tämänpäiväistä selitä.


Tämä tämän päiväinen kardiologi oli ihan ok tapaus. Kuunteli ja sitten vakuutteli. Tosin ei ottanut kantaa muihin oireisiin vaikka yritin hiukan kysellä. Eipä se tietysti hänelle kuulukaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti